ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Λεκάκης

 

στο Μόναχο

 από    04.04.2011

 

έως και 10.04.2011

   
http://www.lekakis.com

 το πρόγραμμα επισκέψεων περιλαμβάνει
 επίσκεψη στα σχολεία της περιοχής,
 μεγάλη έκθεση βιβλίου με έργα του συγγραφέως
 και κεντρική εκδήλωση στους χώρους της θεατρικής μας
 αίθουσας  INTERIM

 για το ΔΣ του Συλλόγου Αριστοφάνη

 φιλικά

 Παναγιώτης Μιχαηλίδης

 Panagiotis Michailidis
 www.aristofanis.com
 info@aristofanis.com
 panagiotis.michailidis@arcor.de
 0049 1798489479
 Faxnummer     0049  89 2323988911

 

Χαιρετισμός που έλαβα από τον

 

κύριο Λεκάκη σήμερα με E-Mail

 

το οποίο καταθέτω ατόφιο.

 

 

 

 Φίλοι μου, γειά σας,

 

Μετά από πολύ χρόνο – και κυρίως πολύ κόπο και μόχθο – καταφέρνω εγώ, ένας από εσάς, να επανέλθω στο Μόναχο, όπου γεννήθηκα και έζησα τα καλύτερά μου χρόνια, τα παιδικά.

 

          Κουράστηκα πολύ στην μητέρα-πατρίδα Ελλάδα να γίνω αποδεκτός, εγώ ένας ξενομερίτης, ένα παιδί Ελλήνων μεταναστών εργατών, ένα παιδί από την Γερμανία. Δούλεψα, ξενύχτησα, έγραψα, έσβησα, απογοητεύθηκα… Αλλά όλα αυτά με πείσμωσαν ακόμη περισσότερο. Και ο Έλληνας όταν πεισμώνει γίνεται θεριό ανήμερο. Θέριεψα κι εγώ και είπα πως θα πετύχω.

 

Και να ’μαι τώρα εδώ, συγγραφέας περισσοτέρων από 20 βιβλίων και μελετών, καλεσμένος από εσάς, για να συνομιλήσουμε και να τα πούμε από κοντά.

Κάτι που χρόνια ήθελα!

 

Και δεν έγραψα εύκολα βιβλία, μυθιστορήματα ή λογοτεχνήματα, εύπεπτα και ανάλαφρα. Κατέθεσα μελέτες, έρευνες, ανέδειξα γνώση, σήκωσα σημαίες, πρόβαλα άγνωστες περιοχές της πατρίδας μας… Για όλα αυτά δέχθηκα τις καλύτερες κριτικές, από ανθρώπους   με κύρος και επιστημονική κατάρτιση, ανθρώπους που

πάντα σεβόμουν και θα σέβομαι.

 

Μέσα από την ιστοσελίδα μου (www.lekakis.com) που επισκέπτονται πλέον περισσότεροι από 15.000 αναγνώστες τον μήνα, μπορείτε κι εσείς να έχετε μια επικοινωνία μαζί μου, να διαβάζετε νέα (αλλά και παλαιότερα) άρθρα, να μαθαίνετε για νέα βιβλία μου και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

 

Θα χαρώ πολύ να σας δω από κοντά, το διάστημα 4-10 Απριλίου, που θα βρίσκομαι, χάρη σε σας, και πάλι στο αγαπημένο μου Μόναχο.

 

Γιώργος Λεκάκης, www.lekakis.com